Vill du vara med och testa sojamjölksmaskiner?

Vill du vara med och testa olika sojamjölksmaskiner? Jag och en vän tänkte samla ihop personer som har sojamjölksmaskiner och testa hur stor skillnad det egentligen är mellan olika modeller. Dels för att det är en kul grej, men också bra när en ska tipsa andra om vilken sojamjölksmaskin de borde köpa. Tanken är också att ha med testet i ett fanzine om sojamjölk som vi arbetar med.

Tycker du att det här låter intressant så hör av dig till mig (fermenteringsfixeringen@gmail.com) eller anmäl dig till eventet på facebook.

Plats, tid och form för träffen bestäms när vi har hittat några intresserade. Jag bor i Göteborg och Todd bor i Malmö så förslagsvis kan träffen hållas i någon av dessa städer.

Sprid gärna till personer du tror kan vara intresserade!

Annonser

3 comments

    • LinnMafalda

      Inte så snabb på att svara här, haha. Men det gick bra fast det var svårt att komma fram till några tydliga resultat. I stort kan en väl säga att alla maskiner var ganska likvärdiga. Det som skiljer är främst mängden program de har och hur svåra de är att diska. Jag skulle säga att en ska kolla efter en maskin utan en sån där extra korg en lägger bönor i (lättare att diska), som har pip (lättare att hälla) och kanske också ett mixerprogram som inte värmer för största möjliga användbarhet. Jag har också hört att en soppmaskin kan fungera bra som sojamjölksmaskin, de ser ju likadana ut. Men det har jag inte själv testat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s