Misozuke-feta!

Vad gör en av en inte helt klar tofu-misozuke? Jo vegansk fetaost! Jag insåg att konsistensen var väldigt lik fetaost (iaf fårost varianten, den på komjölk gillade jag aldrig, den smakade ju inget) och sältan påminner ju också om feta. Så jag la helt enkelt in den i olja, oregano, basilika och vitlök. Mums!

Annonser

10 comments

  1. LinnMafalda

    Med miso, sake och socker. Och om en vill, torkade kryddor. Det går också att packa in i noriark eller annan alg. De som testade idag här hemma tyckte mest om den som var inlindad i nori.

    • LinnMafalda

      Får se till att göra det. När jag testade ett liknande recept var det total besvikelse. Men kanske är tipset om mandelmjöl vad jag behövde. Har ingen vettig blender så det är ju svårt att få nötter ordentligt mixade och släta. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s