En kokbok att se fram emot!

Jag ser verkligen fram emot att kunna lägga vantarna på kokboken Artisan Vegan Cheese. En hel bok med bara veganska ostar! Det verkar vara helt nya tekniker och recept som tas upp i boken. Och fokus ligger inte bara på nyttigt och fettsnålt, utan bra ostsubstitut. Jag är mest nyfiken på de lagrade ostarna. Jag har själv två experiment i kylen som lagrats några månader, en cashewost och en sojaost med blåmögel. Men att få ta del av recept från någon som verkligen lagt ner tid på att utveckla tekniken och som har mer erfarenhet ska bli väldigt spännande!

Boken går att bevaka på adlibris och kommer ut om några månader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s